frozen lasagna

Image

Sis peminat Lasagna tapi tak pandai dan tak cukup masa nak buat, selalu order dari kawan-kawan je.

Yang satu ni, sis jatuh hati. Memula beli untuk makan sendiri, sedap! Kat situ dah ada satu markah. Bila tengok packaging dia yang cantik dan kemas, dapat lagi satu markah. . .

Packaging dia sangat praktikal, dalam bekas plastik tu ada aluminium foil. Bila nak panaskan, angkat foil tu masuk dalam oven atau air fryer. Bila dah masak, masukkan semula dalam bekas plastik & ready to eat, everywhere! Macam saya yang selalu on the move, boleh tapau makan dalam kereta.
.
? Harga 1 pek : RM22.00 (berat 580 - 600gm)
.
Ada 2 flavor, Ayam & Daging
.

BORDER


Nak Order? Nak jadi Dealer? Hubungi kami!  

↪ 012 3838 018 

atau klik je link kat kat bawah ni 

order



KHAYR TRADER (00235773-M) © 2015 Hakcipta terpelihara