FROZEN MURTABAK

Image

Produk usahasama dengan peniaga Murtabak paling top di Kuala Lumpur. Kalau kat Pasar Juadah time bulan puasa, boleh dikatakan semua kawasan dia ada dan bila nak beli kena Q panjaaaaaangggg! .
.
Packaging dia sangat praktikal. Bila dah masak, masukkan semula dalam bekas plastik & ready to eat, everywhere! Macam saya yang selalu on the move, boleh tapau makan dalam kereta.


Packing cantik dan kemas, rasa memang superb! .


? Harga 1 pek : RM15.00

(3 keping + bawang jeruk)
.


Ada 2 flavor, Ayam & Daging
.

 

BORDER


Nak Order? Nak jadi Dealer? Hubungi kami!  

↪ 012 3838 018 

atau klik je link kat kat bawah ni 

order

KHAYR TRADER (00235773-M) © 2015 Hakcipta terpelihara