Western Food

CHICKEN CHOP

Image

CHICKEN CHOP WITH BLACK PEPPER SAUCE

Jom masak sendiri Chicken Chop kat rumah! 
.
✅ Menggunakan daging ayam segar

✅ Sos Lada Hitam tanpa MSG, Pewarna & Pengawet

 ✅ Produk Muslim Halalan Toyyiban


Harga 1 pek : RM18.00

 

Kandungan :

2 pek Chicken Chop berserta Sos Lada Hitam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BORDER


Nak Order? Nak jadi Dealer? Hubungi kami!  

↪ 012 3838 018 

atau klik je link kat kat bawah ni 

order

BEEF SLICE @ BEEF BACON

Image

BEEF BACON @ BEEF SLICE

Produk ni kami tak berapa berani nak promote all out sebab walaupun demand tinggi tapi stok sangat terhad.


Khayr™  Beef Bacon @ Beef Slice :- .
.
✅ Menggunakan Daging Lembu Tempatan bahagian Topside & Brisket sahaja


✅ Tanpa MSG, Pewarna & Pengawet


✅ Produk Muslim Halalan Toyyiban 
.
Harga 1 pek : RM20.00 (250gm)


Dalam seekor lembu, daging yang sesuai buat Beef Slice ni hanya dalam 30kg je daging bahagian ni atau anggaran 60 pek. 

Sesuai dihidangkan bersama Spaghetti Carbonara, AglioOlio, Pizza, Sandwich & makan dimakan begitu saja!

 

 

 

 

 

 

 

BORDER


Nak Order? Nak jadi Dealer? Hubungi kami!  

↪ 012 3838 018 

atau klik je link kat kat bawah ni 

order

KAMBING PERAP

Image

KAMBING PERAP

Produk usahasama kami dengan pemilik bisnes Catering & Kambing Golek yang telah 15 tahun di pasaran. Diperap menggunakan rempah segar terpilih.

Menggunakan Australian Lamb Shoulder dan pastinya Halal. Kami menghidangkan kepada anda Kambing Perap " Rasa PREMIUM dengan harga EKONOMI ". 
.
3 pilihan untuk pelanggan :- 
 Kambing Perap + Sos (800g) - RM54.00
 Kambing Perap + Sos (400g) - RM29.00
 Kambing Perap + Sos (200g) - RM17.00


Cara nak masak Marinated Lamb / Kambing Perap senang sangat!

Defrost dulu.
.
➊ Masukkan Marinated Lamb ke dalam Magic Pan (Pemanggang Ajaib) atau Oven selama 20 minit saja..
➋ Biarkan daging dalam Magic Pan / Oven selama 15 minit..
➌ Lepas 15 minit, curahkan Sauce dan biarkan selama 5 minit lagi..
.

↪ Kalau takde magic pan, kuali biasa pun boleh.. ↪ Selain guna Magic Pan, boleh juga buat BBQ - macam kat gambar ni..
.
.

BORDER


Nak Order? Nak jadi Dealer? Hubungi kami!  

↪ 012 3838 018 

atau klik je link kat kat bawah ni 

order

KHAYR TRADER (00235773-M) © 2015 Hakcipta terpelihara